top of page
Träd från ovan

Lär känna EkoSol

Välkommen till EkoSol – det nya, snabbväxande företaget inom solenergi! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa solenergilösningar som är både miljövänliga och kostnadseffektiva. Vi är övertygade om att det är möjligt att producera ren energi utan att behöva kompromissa med kvaliteten eller kundupplevelsen.

EkoSol grundades år 2023 med en vision att vara bäst i solenergiindustrin genom att erbjuda exceptionell kundservice och högsta säkerhetsstandarder. Vi vet att våra kunder vill ha solenergilösningar som är pålitliga, enkla att använda och som ger en mätbar besparing på deras energikostnader. Och det är precis vad vi erbjuder.

Vi har ett brett utbud av solenergilösningar som passar för både bostäder och företag, vilket gör att du kan välja den bästa lösningen för dina unika behov. Vi erbjuder allt från solpaneler till energilagringssystem och installationstjänster. Vi är övertygade om att våra produkter är de bästa på marknaden – de är hållbara, pålitliga och ger utmärkt prestanda.

Vi vet också hur viktigt det är att snabbt leverera våra produkter och tjänster. Vi har därför byggt upp en effektiv leveranskedja och arbetar ständigt för att förbättra den. Du kan lita på att vi levererar dina solenergilösningar i tid och på ett säkert sätt.

 

Hos EkoSol är våra kunder alltid i fokus. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en fantastisk upplevelse från början till slut. Våra experter finns alltid till hands för att svara på dina frågor och hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov. Vi är stolta över att ha en hög nöjdhet bland våra kunder och hoppas att du blir en av dem.

 

Välj EkoSol för din solenergilösning – vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

/Mattias Söderström VD

Rutnät

Några recensioner

Vad människor tycker

Proffsigt, snabbt och enkelt. Ekosol strulade aldrig och jag kunde inte vara nöjdare med min installation! Rekommenderas varmt.

N. Larsson

Bästa som hänt min ekonomi. Pengar som en gång gick till el går nu till en dröm om hus i Spanien.

M. Rågstedt

Grabbarna på EkoSol var verkligen lyhörda på mina behov. Allt var väldigt smidigt från start till slut, supernöjd!

E. Uppling

bottom of page